Se încarcă...

loading

MAGAZIN ONLINE LC WAIKIKI
TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE
 
DESPRE ACEŞTI TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE (“Termeni și Condiții ”)


Următoarele pagini oferă informații detaliate despre cine este LC WAIKIKI ("LC WAIKIKI", "Noi",) și termenii legali și condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului www.lcwaikiki.ro  ("Site-ul", "Magazinul Online"), precum și orice achiziție a unui produs comandat online de la LC WAIKIKI.


Când înregistrați un Cont pe site-ul nostru, vă vom furniza pe adresa dvs. de e-mail un document electronic care conține Termenii și condițiile în vigoare la momentul înregistrării. Vă recomandăm să imprimați și să păstrați o copie a Termenilor și condițiilor pentru referințele viitoare.


Înainte de a plasa comenzi pe www.lcwaikiki.ro , citiți cu atenție termenii și condițiile prezente. Rețineți că, ocazional, acești Termeni și condiții pot fi actualizați fără o notificare prealabilă. Modificări importante ale Termenilor și condițiilor vă vor fi notificate pe adresa dvs. de e-mail înregistrată. O versiune actualizată a Termenilor și condițiilor va fi întotdeauna disponibilă pe Site.


Versiunea Termenilor și condițiilor care se va aplica comenzii dvs. va fi cea disponibilă pe www.lcwaikiki.ro  în momentul plasării comenzii dvs., cu excepția cazului în care modificările acestor Termeni și condiții trebuie făcute de către lege sau autoritatea guvernamentală și este posibil să vi se solicite să aplicați astfel de modificări comenzilor plasate anterior de dvs.


Prin accesarea și utilizarea site-ului web și prin plasarea comenzilor pe www.lcwaikiki.ro , confirmați că ați citit și ați înțeles Termenii și condițiile și că sunteți de acord să fiți pe deplin obligați în conformitate cu prevederile acestora.


DEFINIȚII

Produse Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și toate celelalte articole de modă descrise pe site-ul nostru
Utilizator Orice persoană care accesează site-ul nostru.
Utilizator înregistrat Orice persoană fizică în vârstă de 18 ani sau mai mult, care înregistrează un Cont pe Site cu scopul de a plasa Comenzi în viitor.
Invitat Orice persoană fizică în vârstă de 18 ani sau mai mult care vizitează Site-ul cu scopul de a plasa Comenzi în viitor.
Client și/ sau Cumpărător Orice persoană fizică în vârstă de 18 ani sau mai mult care plasează o Comandă pe Site și, sub rezerva acceptării unei astfel de Comenzi de către LC WAIKIKI, devine parte din contractul de vânzare la distanță al cărui obiect îl reprezintă vânzarea și achiziționarea produselor LC WAIKIKI.
Comandă Expunerea materială a voinței de a cumpăra produse LC WAIKIKI în condițiile prezenṭilor Termeni și Condiții, utilizând mijloacele electronice disponibile pe Site.
Cont Secțiunea Privată a Site-ului care are atașată o adresă de e-mail și o parolă și este utilizată de către Utilizatorul Înregistrat în scopul de a plasa o comandă. Acesta conține diverse informații despre Utilizatorul Înregistrat și despre activitatea acestuia pe site, fie trimise de Utilizatorul Înregistrat însuși (date personale), fie înregistrate automat de Site (istoric Comenzi, facturi etc.)
Newsletter Comunicarea comercială și publicitară transmisă exclusiv în format electronic și în mod curent către Utilizatorul Înregistrat, sub rezerva consimțământului Utilizatorului Înregistrat în acest sens, fără a reprezenta o ofertă din partea LC WAIKIKI.
Conținut Orice grafică, desene, amprente, fotografii, imagini, sunete, muzică, video, audio, text, logo-uri, simboluri cu butoane, baze de date, design, software și orice alte elemente care pot fi vizualizate sau accesate pe Site.
Comandă Un document electronic care intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a cumpăra produsele vândute pe Site.
Site Magazinul online găzduit de www.lcwaikiki.ro  și subdomeniile acestuia
Vânzător LC WAIKIKI RETAIL RO SRL
Contract la distanţă Potrivit definiției cuprinse în OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, astfel cum a fost transpus prin Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor:
 
Orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;
 În Termenii și Condițiile de mai jos vom folosi anumiți termeni recurenți care vor purta semnificația indicată în tabelul de mai jos:


Pentru simplificare, am structurat aceşti Termeni și Condiții în următoarele secțiuni și subsecțiuni:


 SECȚIUNEA A. DESPRE NOI

A.1. Informații despre Companie


Acest Site este deținut și administrat de LC WAIKIKI RETAIL RO SRL, o companie înregistrată și care funcționează conform legislației române, cu sediul în România, București, sectorul 6, Bd. Timișoara nr. 26Z, Biroul 11C-02, Etajul 11, înregistrată corespunzător la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București cu nr. J40/9674/2009, cu număr de înregistrare fiscală și TVA nr. RO 26054330, parte a grupului internațional de companii LC WAIKIKI.


Credem în filosofia noastră că "toată lumea merită să se îmbrace bine" și, prin urmare, vă permitem să vă bucurați de moda accesibilă a mărcii LC WAIKIKI prin produse de calitate la prețuri accesibile.


A.2. Detalii de contact


Vă rugăm să ne adresați întrebările la Serviciul pentru Clienți la următoarele date de contact:
Adresa de corespondență: Bdul Timisoara nr 26Z,etaj 11, Bucuresti sector 6 Romania
E-mail : romania@lcwaikiki.info

SECȚIUNEA B. TERMENI DE UTILIZARE A SITE-ULUI


Actualele condiții de utilizare a site-ului ("Termenii site-ului") se aplică accesului dvs. și oricărei utilizări a site-ului LC WAIKIKI, precum și oricărei comenzi plasate pe site, indiferent de modul în care accesați site-ul sau de tehnologiile sau dispozitivele pe care le utilizați pentru accesare.


Prin accesarea, navigarea, înregistrarea sau utilizarea Site-ului în orice mod disponibil, precum și prin plasarea Comenzii pe Site, confirmați că ați citit și ați înțeles Termenii Site-ului și că sunteți de acord să respectați prevederile acestora.


Termenii Site-ului nu limitează și nu exclud nicio responsabilitate pe care nu ni se permite să o limităm sau să o excludem în conformitate cu legile aplicabile.

B.1. Accesarea Site-ului


Site-ul este disponibil gratuit tuturor celor care au acces la conexiune la internet.


Nu garantăm faptul că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau neîntrerupt. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau modifica toate sau orice parte a site-ului nostru fără notificare. Nu vom fi responsabili față de dumneavoastră dacă, din orice motiv, site-ul nostru este indisponibil în orice moment sau pentru orice perioadă de timp.


B.2. Drepturi asupra Conținutului


Toate materialele și elementele electronice care constituie conținutul acestui site sunt protejate prin drepturi de autor, înregistrări ale mărcilor și alte drepturi de proprietate intelectuală și industrială. Toate aceste drepturi sunt deținute sau licențiate de LC WAIKIKI RETAIL RO SRL, sau de oricare dintre companiile din Grupul LC WAIKIKI, afiliații acestuia sau de la furnizorii de astfel de conținut. Toate aceste drepturi sunt rezervate pentru noi.


B.3. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră


Puteți utiliza acest site exclusiv în scopuri interne, private și legale.
Nu aveți dreptul să utilizați site-ul sau orice conținut de pe acesta:
- într-un mod care încalcă legile sau reglementările naționale sau internaționale aplicabile,
- într-un mod care încalcă, restrânge sau oprește drepturile altor persoane de a utiliza și de a beneficia de acest site,
- în orice scop comercial,
- pentru a transmite, să trimite sau a încărca orice date sau materiale care conțin viruși, programe disimulate de tipul troienilor, viermi, spyware, adware sau alte programe sau coduri dăunătoare proiectate să afecteze negativ funcționarea oricărui software sau hardware de calculator.
- a transmite sau a procura trimiterea de materiale publicitare sau materiale promoționale nesolicitate sau neautorizate sau orice altă formă de solicitare similară (spam).
De asemenea, sunteți de acord:
- să nu copiați, să nu reproduceți, să nu republicați, să nu descărcați, să nu tipăriți, să nu postați, să nu retransmiteți, să nu difuzați, să nu înregistrați, să nu comunicați publicului, să cnu onectați, să nu profitați sau să nu distribuiți în orice fel paginile sau materialele web de pe site sau codurile sau elementele de computer care compun site-ul, altele decât pentru uz personal, fără consimțământul nostru prealabil scris,
- să nu modificați sau să nu distribuiți în niciun fel modificări ale conținutului site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, eliminarea logourilor și mărcilor comerciale LC WAIKIKI,
- să nu deteriorați, să nu perturbați sau să nu compromiteți securitatea oricărei părți a acestui site, a conținutului acestuia sau a oricărei rețele sau software conexe,
- să nu faceți nicio comandă frauduloasă pe site.
Ne rezervăm dreptul de a interzice imediat accesul la acest site pentru orice utilizator și de a închide contul oricărui utilizator înregistrat care încalcă aceste prevederi.


B.4. Exactitatea Conținutului


Vom depune și ne vom folosi de toate eforturile rezonabile pentru a prezenta un conținut care este corect, complet și actualizat. Includerea oricăror produse pe site la un anumit moment nu implică sau nu garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe disponibilitatea oricarui produs în orice moment.


În măsura permisă de legile aplicabile, LC WAIKIKI declină toate declarațiile și garanțiile, exprimate sau implicite în legătură cu exactitatea Conținutului.


În cazul în care apar erori în legătură cu descrierea Produsului și / sau prețurile sau în cazul în care lipsesc date relevante din informațiile despre Produs prezentate pe site, LC WAIKIKI își rezervă dreptul de a corecta aceste erori și, eventual, de a anula sau de a schimba comenzile specifice în măsura în care acest lucru este în conformitate cu legile aplicabile.


LC Waikiki își propune să reflecte culoarea exactă a produselor în imaginile afișate pe site. Cu toate acestea, Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru diferențele de culoare care pot apărea datorită ajustărilor ecranului și a utilizării diferitelor tipuri de ecrane.

B.5. Deteriorarea Calculatorului sau a Altui Dispozitiv


LC WAIKIKI depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că acest site nu conține viruși și alte tipuri de conținut periculos sau dăunător. Cu toate acestea, vă recomandăm să luați toate măsurile de precauție pentru a vă asigura accesul sigur la Site și la Conținutul acestuia, deoarece nu putem garanta că utilizarea de către dvs. a acestui site nu va cauza deteriorarea computerului sau a altui dispozitiv. Cu excepția cazului în care legislația aplicabilă impune acest lucru, LC WAIKIKI nu va fi trasă la răspundere față de nicio persoană pentru orice pierdere sau deteriorare suferită ca urmare a virușilor sau a altui conținut rău intenționat sau dăunător pe care aceasta îl accesează de pe sau prin intermediul site-ului.

B.4. Link-uri la alte Site-uri


Site-ul poate include link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul LC WAIKIKI. Astfel de linkuri sunt furnizate numai pentru comoditatea utilizatorilor sau în scopuri de distribuire a informațiilor și nu trebuie interpretate ca o aprobare de către noi a acestor site-uri asociate.


Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul site-urilor web conectate pe site-ul nostru. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daună care ar putea apărea din cauza utilizării acestora de către dumneavoastră


B.5. Conectarea la Site-ul nostru


Puteți să vă conectați exclusiv la pagina noastră de pornire, fără aprobarea noastră prealabilă, cu condiția să:
- faceți acest lucru într-un mod corect și legal, pe un site-ul deținut de dumneavoastră,
- nu distrugeți reputația LC WAIKIKI sau să nu profitați de aceasta,
- nu sugerați nicio formă de asociere, aprobare sau confirmare din partea noastră în condițiile în care nu există așa ceva,
- verificați conformitatea site-ului la care faceți legătura cu standardele stabilite în acești Termeni de Utilizare.


Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.


B.6. Site-uri de Rețele Sociale


Acești Termeni ai Site-ului guvernează, de asemenea, orice transmiteri pe care le faceți pe orice site web terță parte legat de LC WAIKIKI sau pagini precum pagina noastră Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube sau site-ri ale rețelelor de socializare. Toate comentariile, imaginile, videoclipurile și orice alt tip de material afișat pe orice site al rețelei sociale terță parte trebuie să respecte acești Termeni ai Site-ului și condițiile de utilizare a site-urilor de rețele sociale ale terților, după caz.


SECȚIUNEA C. TERMENI ȘI CONDIȚII DE VÂNZARE


Acești termeni și condiții de vânzare ("Termeni și condiții de vânzare") se aplică oricărei Comenzi pe care o plasați pe www.lcwaikiki.ro , indiferent de modul sau de locația în care accesați site-ul.
 
Accesul la Site pentru executarea comenzii este permis oricărui Utilizator/Client aflat în limitele comunității SEE (“Spațiul Economic European”).

Înainte de plasarea unei Comenzi, trebuie să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții de Vânzare. Plasând o Comandă prin intermediul Site-ului, confirmați că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să fiți în totalitate obligați de acești Termeni și Condiții de Vânzare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Vânzare în întregime, nu trebuie să comandați niciun Produs prin intermediul Site-ului.


C.1. Părțile la Contractul de Vânzare la Distanță

Acești Termeni și Condiții de Vânzare reglementează contractul de vânzare la distanță dintre compania LC WAIKIKI RETAIL RO SRL ("Vânzătorul") și clientul ("Clientul") formalizat prin intermediul site-ului pentru achiziționarea produselor LC WAKIKI prin intermediul Site-ului.


Pentru a plasa o comanda prin intermediul Site-ului, Clientul trebuie să aibă vârsta de 18 ani și sa fie consumatorul final. Minorii sunt excluși în mod expres.


C.2. Înregistrarea unui Cont / Invitat


Pentru a plasa o Comandă, puteți deschide un Cont la noi sau, alternativ, puteți alege să vă plasați Comanda în calitate de Invitat, fără a înregistra un Cont. Cu toate acestea, puteți alege să înregistrați un Cont după trimiterea Comenzii dvs. ca Invitat.


Când vă înregistrați, trebuie să furnizați mai multe detalii personale despre dumneavoastră. Asigurați-vă că toate datele personale furnizate sunt adevărate, corecte, actuale și complete din toate punctele de vedere. Puteți oricând actualiza sau corecta detaliile despre dumneavoastră accesând Contul. Consultați Politica noastră privind confidențialitatea și protecția datelor pentru mai multe informații despre modul în care informațiile dvs. personale vor fi utilizate și stocate.


Atunci când comandați prin intermediul Site-ului ca Invitat, va trebui în continuare să ne furnizați anumite date cu caracter personal obligatorii pe care le prelucrăm pentru procesarea și facturarea Comenzilor. Nu vom stoca detaliile pe care le furnizați prin intermediul Comenzii unui Invitat (cu excepția procesării comenzii dvs. sau dacă v-ați înscris pentru a primi newsletter-ul nostru). Pentru informații detaliate despre modul în care informațiile dvs. personale vor fi utilizate și stocate, consultați Politica noastră privind Confidențialitatea și Protecția Datelor, parte a prezentului document și care poate fi regăsită la următorul link https://www.lcwaikiki.ro/ro-RO/RO/static/privacynotice 
 
 
C.3. Securitatea Contului


Când vă înregistrați un Cont, vi se va cere să furnizați o parolă pentru a vă păstra securitatea Contului. Parola contului pe care o furnizați trebuie să fie unică și să fie păstrată în siguranță. De asemenea, sunteți responsabil de păstrarea confidențialității parolei și a oricăror activități care apar în contul dvs. LC WAIKIKI nu va fi răspunzător față de nicio persoană pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea apărea ca urmare a faptului că nu ați reușit să vă protejați parola sau Contul.


Putem transfera informațiile dvs. de cont personal la servere situate în afara țării în care locuiți, astfel încât să puteți utiliza contul dvs. în toate site-urile LC Waikiki.


În cazul în care observați sau suspectați orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a parolei sau a contului dvs., vă rugăm să informați imediat LC WAIKIKI.


C.4. Comenzi și Plasarea unei Comenzi
 
Accesul pentru a plasa o Comandă este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.
Toate Comenzile sunt supuse acceptării și disponibilității, iar articolele din coșul dvs. de cumpărături virtuale nu sunt rezervate și pot fi achiziționate de alți clienți.


Afișarea Produselor noastre pe Site reprezintă o invitație și nu o ofertă pentru a vă vinde produsele respective. O ofertă este făcută când plasați comanda pentru produsele adăugate în coșul de cumpărături virtuale. Cu toate acestea, contractul de vânzări la distanță nu va fi încheiat până în momentul în care nu acceptăm oferta dvs. (consultați subsecțiunea C.5 de mai jos).


Toate informațiile folosite pentru a descrie produsele disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind folosite exclusiv ca prezentare.
 
Plasarea comenzii prin intermediul site-ului necesită îndeplinirea următorilor pași:

 
 • Alegeți Produsele care vă plac, selectați culoarea și dimensiunea și adăugați-le în coșul de cumpărături virtual.
 • Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi nu echivaleaza cu rezervarea acestora.
 • Verificați coșul de cumpărături virtual și continuați pentru a completa comanda,
  Introduceți informațiile de livrare și facturare și alegeți metoda de plată,
 • Revizuiți toate informațiile trimise și confirmați comanda. Prin confirmarea comenzii, pe deplin și fără rezervă, acceptați versiunea Termenilor și condițiilor disponibile ale Site-ului, care se vor aplica viitorului contract de vânzare la distanță.
   
În cazul în care ați ales plata prin card, vi se va solicita să efectuați plata. Dacă plata este autorizată, veți primi un e-mail de confirmare automată pentru primirea Comenzii pe adresa de e-mail pe care ați prezentat-o. Această confirmare nu înseamnă că LC WAIKIKI confirmă sau acceptă Comanda.


În cazul în care ați ales plata prin orice altă metodă, veți primi un e-mail de confirmare automată pentru primirea Comenzii pe adresa de e-mail pe care ați prezentat-o. Această confirmare nu înseamnă că LC WAIKIKI confirmă sau acceptă Comanda.


Produsele pot fi achiziționate în funcție de disponibilitate. În cazul în care nu putem furniza produsele, vă vom informa cât mai curând posibil și comanda dvs. nu va fi acceptată. În cazul în care ați plătit deja pentru Produse, rambursarea va fi executată pe baza metodei de plată din comandă. Când procesul dvs. este finalizat, veți fi informat prin e-mail.


Toate comenzile pe care le plasați pe acest site vor fi supuse acceptării noastre în conformitate cu secțiunea C.5. de mai jos.


C.5. Acceptarea Comenzii și Încheierea Contractului de Vânzare la Distanță


Cu excepția cazului în care v-am notificat că nu acceptăm Comanda dvs. sau că ați anulat comanda, acceptarea Comenzii și încheierea Contractului de Vânzare la Distanță între dvs. și LC WAIKIKI va avea loc în momentul în care primiți o confirmare a comenzii dvs. prin e-mail.


Așadar, contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător la primirea de către Cumpărător de la Vânzător a confirmării comenzii prin e-mail.
 
Înainte de expedierea Produselor, LC WAIKIKI are dreptul de a refuza orice Comandă din motive legale și de reglementare, precum și din alte motive specificate în cadrul prezentului document.
 
În plus, Vânzătorul poate anula Comanda plasată de Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreuna din părți să poată pretinde celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
 1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, in cazul plății online;
 2.  invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de LC Waikiki, în cazul plății online;
 3. datele furnizate de Client/Cumpărător pe Site sunt incomplete si/sau incorecte
 
E-mailul care confirmă faptul că LC WAIKIKI a acceptat Comanda dvs. atunci când Comanda dvs. a fost procesată și este gata de expediere va conține o reiterare a Produselor comandate, Prețul contractului, metoda de plată și metoda de livrare aleasă.
Contractul de Vânzare la Distanță se încheie pe o durată determinată. Un astfel de contract va fi considerat reziliat atunci când atât LC WAIKIKI cât și dvs. veți fi executat obligațiile reciproce în termenii și cerințele întreprinse în conformitate cu acești Termeni și Condiții de Vânzare.


C.6. Metode de Plată și Facturare
 
Preturile produselor afișate în cadrul Site-ului includ TVA conform legislației in vigoare.
 
Prețul, metoda de plată și termenele de plată sunt specificate în cadrul fiecărei Comenzi.
 
Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.
 
Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii care conține produsele vândute prin intermediul Site-ului, precum și pentru orice alte plăți aferente Comenzii, în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului sau prin e-mail la adresa de e-mail menționată de Cumpărător.
 
Pentru o comunicare corectă a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorul are obligația de a actualiza ori de câte ori este necesar datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.


LC WAIKIKI acceptă următoarele metode de plată:

Card de credit sau card de debit
Prin completarea detaliilor despre card în timpul plasării Comenzii, confirmați faptul că este al dvs. Cardul de credit sau de debit utilizat. Toate câmpurile indicate ca fiind obligatorii trebuie completate.

Suma aplicabilă va fi debitată imediat pe card. LC WAIKIKI își rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, statutul său de credit în raport cu valoarea Comenzii și dacă datele despre adresa Clientului sunt corecte. Putem refuza Comenzi în funcție de rezultatul acestor verificări.
 
În toate cazurile în care plata este efectuată online, orice alte costuri suplimentare suportate de Cumpărător, inclusiv, dar fără a se limita la, comisioanele de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului, taxe bancare de orice tip (transfer, schimb), acestea vor fi suportate de dvs. Pentru informații despre taxele și comisioanele bancare, vă rugăm să menționați în prealabil banca care a emis instrumentul dvs. de plată.
 
Datele cardului de plată ale Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile LC Waikiki si nu vor fi stocate de către LC Waikiki, ci de către procesatorul de plăti integrat în Site, entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/Cumpărătorul va fi informat înainte de introducerea datelor. LC Waikiki furnizează serviciul în domeniul înregistrării și stocării datelor cardului de plată a utilizatorului prin intermediul entității autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card.
 
Datele cu caracter personal conținute în baza de date de tokenizare vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile legislației aplicabile, în special Regulamentul (CE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. și libera circulație a acestor date, care abrogă Directiva 95/46/CE („GDPR”).

Plata la Livrare

Plata se face în numerar către curierul care livrează pachetul care conține Produsele comandate.

Pentru comenzile cu plata la livrare , se poate opta pentru plata cu cardul de debit/ credit , in ziua livrarii.
 
LCW MONEY


LCW Money reprezinta o metoda alternativa de plata. Astfel, in situatia in care efectuati un retur, puteti opta pentru rambursarea contravalorii produsului sau produselor, nu in contul bancar ci in LCW money, noua functionalitate a contului de client care permite pastrarea sumelor de bani rezultate din rambursuri, in scopul utilizarii lor pentru achizitii ulterioare.


Astfel, LCW money este alcatuit din soldul definit în contul de utilizator, în funcție de preferința , pentru returnarea achizițiilor efectuate cu plata la livrare. Identificarea banilor LCW în contul dumneavoastră se face după ce returnarea produsului este acceptată. Banii LCW din cont vor fi deduși din valoarea totalăa următoareicomenzi


Totodata, aveti posibilitatea de a transfera sumele din  LCWMoney în orice moment în contul dvs. bancar prin transfer bancar/EFT. Este nevoie în medie de 5-7 zile lucrătoare pentru ca banii LCW să fie reflectați în contul dvs.


Plata cu LCW Money este disponibila utilizatorilor care au cont inregistrat pe www.lcwaikiki.ro  si care au efectuat minim o comanda cu plata in numerar la livrare. Aceasta optiune nu este disponibila pentru clientii care au efectuat platile cu cardul.


In cazul in care balanta LCW Money nu acopera valoarea produselor din cos, puteti opta pentru plata diferentei in numerar sau cu cardul de debit/credit.
 
C.7. Livrarea, Primirea și Transferul Riscurilor și Proprietatea


Vânzătorul va livra produsele numai pe teritoriul României. Cumpărătorii stabiliți în alte state membre UE au posibilitatea de a achiziționa produse de pe Site și de a opta pentru livrare doar în România, la o anumită adresă aleasă de Cumpărător.
LC WAIKIKI nu este responsabil pentru organizarea unor puncte de preluare în interiorul sau în afara teritoriului României. LC WAIKIKI nu este responsabil pentru livrarea produselor comandate în afara României.
 
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Livrarea se face prin curier.
 
Cheltuielile cu livrarea produselor achiziționate sunt suportate de către Cumpărător, acestea nefiind incluse in prețul produselor afișate pe Site.

Rețineți că taxele de livrare și termenele de livrare variază în funcție de tipul de Produse comandate și de adresa de livrare. În tabelul de mai jos veți găsi detalii complete despre costurile de livrare și despre timpul estimat, cu mențiunea că puteți primi gratuit livrarea ca ofertă promoțională, având în vedere că sunt îndeplinite anumite cerințe:
Ţările Preț Cargo Limită Cargo Gratuit Perioada livrare
Romania 14.90 RON 200 RON 2-30 zile
Romania- EASYBOX 9.90 RON 200 RON 2-30 zile
Bulgaria 7.99 BGN  80 BGN 2-30 zile
Bulgaria-Econt Offices 5.99 BGN  80 BGN 2-30 zile
Germany 5.99 EUR  80 EUR 3-30 zile
France 5.99 EUR  80 EUR 3-30 zile
Italy 5.99 EUR  80 EUR 3-30 zile
Pentru comenzile pentru care alegeti ca metoda de plata "Plata la livrare", se va percepe o taxa de tranzactie de 5 RON. Aceasta taxa nu se ramburseaza.
Comenzile sunt în general livrate în termen de 2 (două) până la 30 (treizeci) zile de la data acceptării Comenzii. Programul de livrare este de obicei respectat, deși LC WAIKIKI nu poate garanta punctualitatea. În orice caz, LC WAIKIKI va face toate eforturile rezonabile pentru a vă asigura livrarea Produselor în termen de 30 (treizeci) de zile de la data acceptării. Puteți urmări starea livrării fie prin accesarea Contului dvs., fie prin utilizarea serviciilor de urmărire prin curier.


Trebuie să verificați starea ambalajului la livrare. În cazul în care ambalajul este deteriorat, nu trebuie să acceptați livrarea.


Toate riscurile din Produsele pe care le comandați (inclusiv riscul de pierdere și / sau deteriorarea produselor) vă vor fi transmise atunci când dvs. sau o terță parte indicată de dvs. intră în posesia fizică a Produsului în momentul livrării. Proprietatea produselor nu va trece la dvs. decât după ce am primit plata integrală.


Nu vom fi în niciun fel răspunzători pentru întârzierea sau nereușita livrării Produselor în cazul în care întârzierea sau nereușita este cauzată în totalitate sau parțial de circumstanțe care nu pot fi controlate de noi.


C.8. Returnarea Produselor Neconforme


Aveți dreptul să returnați produsele defecte sau produsele neconforme, livrate de LC WAIKIKI. Aveți 2 (două) luni de la momentul detectării neconformității produsului pentru a informa în scris LC WAIKIKI despre defect sau neconformitate și pentru a iniția returnarea produsului la LC WAIKIKI. Astfel de defecte sau neconformități trebuie să devină evidente pe o perioadă de 2 ani (doi) începând cu data livrării. Pentru produsele cu o durată medie de utilizare mai mică de 2 (doi) ani, termenul de 2 (doi) ani se reduce la durata medie. Pentru informații suplimentare, respectați certificatul de garanție pe care l-ați primit împreună cu Produsele.


În cazul în care pretențiile dvs. sunt justificate, LC WAIKIKI va restitui valoarea Produsului, precum și costurile directe implicate de returnare, în termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice începând cu data la care ne-ați informat despre neconformitate sau cu data la care ne-ați predat Produsul nouă sau unei persoane delegate, pe baza unui proces-verbal de transfer.


C.9. Dreptul de Retragere

Aveți dreptul să anulați integral sau parțial comanda dvs. în decurs de 30 (treizeci) zile calendaristice, începând cu ziua în care dvs. (sau cineva pe care îl nominalizați, altul decât un operator de transport) primiți produsele (sau ultimul produs în cazul livrării parṭiale), fără a expune niciun motiv și fără a suporta alte costuri în afară de livrare (dacă este cazul).

In Romania, incepand cu data de 10.08.2023, se va aplica o taxa de retur de 9,90 RON pentru comenzile a caror metoda este Livrarea la Domiciliu. Dacă optați pentru retur în magazin, această taxă de retur nu se va aplica.

Produsele pot fi returnate în orice magazin LC Waikiki, sau prin curierul Sameday, în termen de 30 zile de la data livrării comenzii. . Pentru a solicita Returul este necesar sa va autentificati in contul de client LCWaikiki. In cazul in care ati optat pentru Plata la Livrare, este necesara introducerea datele contului bancar pentru a vi se rambursa contravaloarea returului.
In cazul in care vi se livreaza alte produse decat cele comandate de dumneavoastra, returul se poate efectua doar online, nu se pot returna in magazin.

Produsele sunt în responsabilitatea dumneavoastra până când sunt livrate la depozitul LC Waikiki, vă rugăm să vă asigurați că sunt împachetate corespunzător și nu pot fi deteriorate pe traseu.

Toate produsele returnate vor fi verificate la livrarea în depozitul LC Waikiki. Dacă nu se încadreaza în termenii de returnare (lipsa formularului de retur, produsele sunt deteriorate sau uzate, etc.) avem dreptul de a refuza returul și de a nu procesa rambursul valorii produselor. 

Procesul de returnare

1. Produsele pot fi returnate dupa ce veți completa formularul de retur pe care îl veți găsi pe verso.

2. Pe formularul de retur vă rugăm să alegeți produsele pe care doriți să le returnați, numărul de produse pe care doriți să le returnați și să alegeți motivul returului.

3. Pentru a solicita Returul este necesar sa vă autentificați în contul de client LCWaikiki. În cazul în care ați optat pentru Plata la Livrare, este necesară introducerea datelor contului bancar pentru a vi se rambursa contravaloarea returului.

4. Cererea de retur va trebui completată din contul dumneavoastră deschis pe site-ul nostru.
5. Dupa ce veți crea cererea de retur, curierul Sameday vă va contacta în urmatoarele 48h cu privire la ridicarea coletului.

Procesul de returnare la Easybox

 • Dupa ce înregistrăm solicitarea ta de retur, vei primi  pe email și SMS codurile PIN si QR cu care sa deblochezi locker-ul easybox la returul comenzii. 
 • Vei avea la dispozitie 14 zile de la data solicitării returului pentru a returna produsel/e în locker-ele easybox, condiția este să nu depășești cele 30 de zile de retur.
 • Te rugăm să te asiguri că produsul/e returnat/e încap într-unul dintre sertare. Dimensiunile acestora sunt:
 • mare - 47 cm x 44.5 cm x 39 cm
 • mediu - 47 cm x 44,5 cm x 19 cm
 • mic - 47cm x 44,5 cm x 10 cm
 • Limita de greutate este de 20 kgPentru a respecta termenul limită de retur este suficient ca dvs. să transmiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retur înainte de expirarea termenului de retur.


Efectele retragerii


În cazul în care alegeți să vă efectuati un retur, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea unui anumit tip de livrare, altul decât tipul cel mai puțin costisitor de livrare standard oferit de noi ), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua rambursarea utilizând aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel. Putem reține rambursarea până când vom primi mărfurile înapoi sau dacă ați furnizat dovezi că ați trimis mărfurile înapoi, indiferent care dintre aceste evenimente care survine primul.


Următoarele Produse sunt scutite de retragere: comenzile făcute pe măsură sau Produsele personalizate, Produsele de lenjerie și costumele de baie care sunt sigilate din motive de igienă.


Obligațiile dumneavoastra. în caz de retur:
- să restituiți produsele sau să ni le predați nouă sau unei persoane autorizate de noi pentru a primi bunurile, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care ne-ați comunicat decizia dumneavoastra de returnare a produselor.
- să restituiți produsele în condiții bune și în ambalajul original, si cu etichetele aferente.
- după caz, veți fi răspunzător exclusiv pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezultă din manipularea mărfurilor, altele decât cele necesare pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea mărfurilor.


Obligațiile LC WAIKIKI în caz de retur:
- să ramburseze toate plățile primite de la dvs., inclusiv, dacă este cazul, costurile livrării fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care am fost informați despre decizia dvs. de retragere,
în cazul în care v-am trimis bunuri și dvs. ați anulat comanda inainte de realizarea livrariiputem să reținem sumele de bani reprezentant contravaloarea acestora până când vom receptiona bunurile înapoi sau pan ala momentul la care ați furnizat dovada că ați trimis mărfurile înapoi, indiferent care dintre aceste evenimente care survine primul.

C.10. Descrierile și Prețurile Produselor


O descriere a principalelor caracteristici ale Produselor poate fi găsită pe paginile Produsului de pe site. Am luat masuri rezonabile pentru a încerca să ne asigurăm că toate Produsele au fost descrise corect, totuși vă rugăm să rețineți că, deși încercăm să afișăm cu exactitate culorile Produselor noastre pe Site, culorile reale pe care le vedeți depind de setările monitorului și nu putem garanta faptul că ecranul monitorului dvs. va reflecta cu acuratețe culoarea Produsului la livrare.


Prețurile pentru produsele de pe site apar pe paginile Produsului și includ TVA. Taxele de livrare și taxele bancare, după caz, pot fi adăugate la prețul final. Prin urmare, prețul final pe care dvs. va trebui să-l achitați va fi compus din următoarele elemente: Prețul Produsului + Taxele de livrare (dacă este cazul) + taxele bancare (dacă este cazul).


Prețurile și Ofertele pot varia și pot fi disponibile numai pentru perioade limitate. Toate Prețurile și Ofertele sunt în funcție de disponibilitate și pot fi retrase sau modificate la discreția LC WAIKIKI. Prețurile de pe Site pot fi diferite de prețurile din magazinele de vânzare cu amănuntul, din cataloage sau din alte părți. Ofertele de pe Internet se referă numai la tranzacții pe internet și pot să nu fie disponibile în magazin. În mod similar, ofertele speciale temporare sau locale care se află în magazin nu se aplică prețurilor de pe internet decât dacă sunt specificate în mod expres.


Am luat măsuri de precauție rezonabile pentru a încerca să ne asigurăm că toate produsele sunt la prețuri corecte. Cu toate acestea, este posibil ca, în ciuda celor mai bune eforturi, unele dintre Produsele listate pe site să fie afișate la prețuri incorecte.
 
Prețurile afișate eronat nu au caracter obligatoriu pentru LC WAIKIKI.
În cazul în care LC WAIKIKI descoperă o eroare a prețului Produselor pe care le-ați comandat, vă vom informa cât mai curând posibil în acest sens. LC WAIKIKI vă va oferi opțiunea de a vă reconfirma Comanda la prețul corect sau de a o anula.


C.11. Garanțiile Produselor


Pentru produsele vândute pe site-ul nostru, garantăm conformitatea și calitatea, conform descrierii aferente de pe site-ul nostru și conform Certificatului de Garanție furnizat.
Toate produsele noastre poartă:
- o garanție comercială de 14 (paisprezece) - 30 (treizeci) de zile, care reprezintă un angajament făcut de LC WAIKIKI pentru dvs., de a restitui prețul, de a repara sau de a înlocui Produsul, fără alte taxe suplimentare din partea dvs., în cazul în care Produsul nu corespunde condițiilor indicate în Certificatul de Garanție sau în publicitatea aferentă,
- o garanție de conformitate legală de maxim 2 (doi) ani ca protecție a clientului pentru neconformitatea acordată prin lege, reprezentând obligația legală a LC WAIKIKI de a aduce produsul la conformitate prin reparație sau înlocuire sau de a rambursa prețul, fără alte taxe suplimentare suportate de client. Pentru produsele cu o durată medie de utilizare mai mică de 2 (doi) ani, termenul de 2 (doi) ani se reduce la durata medie.


C.12. Răspundere


LC WAIKIKI este responsabil exclusiv pentru pierderile care sunt consecința previzibilă a încălcării acestor Termeni și Condiții. Nu vom fi răspunzători în cazul în care am fost împiedicați sau am întârziat respectarea obligațiilor care ne revin în conformitate cu acești Termeni și condiții de vânzare din cauza a ceea ce faceți dvs. (sau oricine acționează în numele dvs.) sau nu reușiți sau din cauza unor evenimente care nu se află sub controlul nostru rezonabil.

Trebuie să respectați instrucțiunile / sfaturile pe care vi le oferim pentru a păstra în siguranță Produsele pe care le-ați comandat (inclusiv instrucțiunile sau manualele produselor furnizate împreună cu produsele). Nu putem accepta răspunderea pentru daunele cauzate Produselor cauzate de nerespectarea acestor instrucțiuni / recomandări.

Nimic din aceste Termeni și Condiții de Vânzare nu va limita sau nu va exclude răspunderea LC WAIKIKI pentru (i) deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră, (ii) fraudă, (iii) orice încălcare a obligațiilor impuse de legile obligatorii aplicabile sau (iv) răspundere care nu poate fi exclusă prin lege.
 
LC WAIKIKI își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificare a termenilor și condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificare a cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților/ Utilizatorilor/ Cumpărătorilor din momentul postării pe Site. În cazul oricăror astfel de modificări, vom posta versiunea modificată a Documentului pe Site, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

SECȚIUNEA D. COMUNICĂRI


Comunicările, inclusiv notificările, cererile, reclamațiile, între dvs. și LC WAIKIKI vor fi făcute în principal pe cale electronică prin e-mail sau prin notificări publicate pe site. Prin accesarea site-ului și prin plasarea Comenzilor, sunteți de acord cu acest mijloc electronic de comunicare și recunoașteți că acordul, notificările, informațiile și alte comunicări pe care LC WAIKIKI vi le furnizează în format electronic respectă orice cerință legală conform căreia astfel de comunicări să fie făcute în scris și prezentate pe suport durabil.
 
SECȚIUNEA E. PROCEDURA DE SOLUȚIONARE A RECLAMAȚIILOR


În cazul în care doriți să faceți o reclamație despre noi, trimiteți un email la adresa romania@lcwaikiki.info oferind detalii complete, inclusiv data achiziționării și numărul de referință al comenzii, dacă este cazul, și numele și adresa completă și datele de contact.


Vă vom trimite răspunsul / soluția oficială, prin e-mail, în termen de 30 de zile (lucratoare) de la primirea reclamației dvs.


În cazul în care nu sunteți mulțumit de propunerea noastră, puteți să vă adresați în continuare plângerile:
- Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Comisarului Regional pentru Protecția Consumatorilor București - Regiunea Ilfov
sau
- pe platforma ONLINE DE SOLUȚIONARE A LITIGIILOR (platforma ODR elaborată de Comisia Europeană în temeiul Regulamentului (UE) nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 21 mai 2013 privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și Directiva 2009/22 / CE) la http://ec.europa.eu/odr.


SECȚIUNEA F. POLITICA COOKIE
 
Vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile, parte integrantă a acestui document, la următoarea adresă web: https://www.lcwaikiki.ro/ro-RO/RO/static/cookiepolitikasi 
 
 
SECȚIUNEA G. FORȚA MAJORĂ
 
Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale dacă neexecutarea la timp și/sau în mod corespunzător, în totalitate sau în parte, se datorează unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, aflat în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
 
Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii acestuia, evenimentul respectiv nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea deplină a contractului, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde daune-interese de la alte.
 
SECȚIUNEA H. LEGE APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE


Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația română. Cu toate acestea, în conformitate cu articolul 6 alineatul (2) din Regulamentul Roma I (Regulamentul (CE) nr. 593/2008 al Parlamentului European și al Consiliului din 17 iunie 2008 privind legea aplicabilă obligațiilor contractuale) beneficiați, de asemenea, de protecția acordată de legislația națională care nu poate fi derogată prin contract.


Orice litigiu sau discrepanță care rezultă din aplicarea sau interpretarea acestor Termeni și condiții, inclusiv Termenii și Condițiile de Vânzare, care nu pot fi soluționate în mod amiabil, vor fi soluționate de instanțele judecătorești din România, conform legii române. Cu toate acestea, un Client (care nu este rezident al României) poate introduce o acțiune împotriva LC WAIKIKI la instanțele judecătorești din statul membru european în care Clientul are domiciliul, iar acțiunile împotriva acestui Client pot fi introduse numai la instanțe judecătorești de la domiciliul Clientului.
 
SECȚIUNEA I. DIVERSE


Nu puteți să transmiteți sau să subcontractați niciunul dintre drepturile sau obligațiile dvs. în conformitate cu acești Termeni și Condiții niciunei terțe părți decât cu consimțământul nostru scris.


Putem transmite, transfera sau subcontracta oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre conform acestor Termeni și Condiții unei terțe părți la discreția noastră, cu condiția ca această terță parte să asigure același nivel de garanție și răspundere față de dvs.


Nicio relaxare sau întârziere a noastră în exercitarea vreunui drept sau remediere în conformitate cu acești Termeni și Condiții nu va acționa ca renunțare la acest drept sau remediere sau ne va afecta capacitatea de a exercita ulterior acest drept sau de a remedia acest lucru. Orice renunțare trebuie să fie agreată de noi în scris.


În cazul în care oricare dintre acești Termeni și Condiții este considerat ilegal, invalid sau inaplicabil de către orice instanță competentă, restul celorlalți Termeni și Condiții vor rămâne aplicabil și în vigoare.


SECȚIUNEA J. PĂRERILE DUMNEAVOASTRĂ


Suntem întotdeauna deschiși la opiniile dvs. valoroase și la feedback-ul cu privire la site-ul nostru și puteți să ne contactați întotdeauna cu comentariile și sugestiile dvs. prin datele noastre de contact specificate în A.2.
 
ANEXA NR. 1.
La Termenii și Condițiile de Vânzare


FORMULAR DE RETUR
(completați și returnați acest formular numai în cazul în care doriți să vă retrageți din contractul de vânzare la distanță)

Către LC WAIKIKI RETAIL RO SRL, o societate înregistrată și care funcționează conform legii române, cu sediul în România, București, sectorul 6, Bd. Timișoara nr. 26Z, Biroul 11B-02, Etaj 11, înregistrată în mod corespunzător la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București cu nr. J40 / 9674/2009, cu număr de înregistrare fiscală și TVA RO 26054330, romania@lcwaikiki.info


Subsemnatul/Subsemnații (*) prin prezenta informez / informăm asupra faptului că subsemnatul / subsemnații (*) mă/se retrag din contractul meu / nostru (*) de vânzare la distanță, încheiat pentru următoarele Produse (*)
______________________________________________________
______________________________________________________
______________________________________________________
______________________________________________________
Comandate la data de ____________/ primite la data de____________________,
Numar de comanda_______________________
Motivul retragerii_______________________________________________________
Nume client(i),
Adresă client(i),
Semnătură client(i) (exclusiv în cazul în care prezentul formular este prezentat pe hârtie),
Data